Nieuws - Welkom bij het 125-jarige HVV Hollandia

Nieuws

Nieuws

HVV Hollandia en ING werken samen zodat elk kind kan voetballen

26 november 21:15  Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen in Nederland opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders soms lastig is om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen. Vaak zijn er genoeg regelingen om te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Regelingen die soms onvoldoende bekend zijn bij ouders en verenigingen. Voetbalclub HVV Hollandia en ING zorgen er samen met de KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute voor dat meer kinderen kunnen voetballen. Vanaf dit seizoen beschikt Voetbalclub HVV Hollandia over een financieel contactpersoon die gezinnen gaat helpen met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen te vinden zodat meer kinderen kunnen voetballen. meer »

161x gelezen

De wedstrijd tegen HBC duurde één minuut te lang.

26 november 20:15  Vanmiddag kwam koploper HBC in de allerlaatste minuut gelijk tegen Hollandiameer »

336x gelezen

Nog een beperkt aantal kaarten!

17 november 20:00  Kaarten kunt U reserveren via: Sandra Brands 0628719563 en Marian Blokdijk 0623938906.meer »

181x gelezen

Jim Broers redt punt in clash met Ter Leede

12 november 12:00  Zijn vader was al naar huis. Die gaat altijd eerder weg als het tegenzit. Daarom zag hij niet dat zijn zoon Jim Broers in de 92ste minuut nog de gelijkmaker aantekende voor Hollandia tegen Ter Leede: 2-2. meer »

372x gelezen

Hans van Goor bestuurslid commerciële zaken

9 november 14:45  Hans van Goor (53) treedt per direct toe tot het Dagelijks Bestuur van HVV Hollandia. De ondernemer krijgt de portefeuille commerciële zaken. Hij zal sturing gaan geven aan het verbreden van het financiële draagvlak voor Hollandia. En tevens helpen de club naar een hoger plan te tillen. meer »

389x gelezen

Dennis Jansen uitblinker bij zege op WV-HEDW

5 november 11:15   Dennis Jansen was met twee treffers en wervelende acties de grote uitblinker.meer »

442x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!