Corona Protocool

Beste bezoeker,

Wij vragen je aandacht voor de Coronamaatregelen van HVV Hollandia

Alle maatregelen zijn te vinden op  de website van HVV Hollandia lees dit goed door!!
Geef dit adres ook door aan het team waartegen je speelt, zodat ook zij zich goed kunnen voorbereiden op de maatregelen!
Ook staat dit op de nieuwe app van de KNVB.

Belangrijke richtlijnen

• Iedereen eigen bidon mee voor water.
  • Als je uit speelt, kijk op de website van de andere vereniging wat daar de maatregelen zijn. Houd je aan die regels.
  • Gebruik je gezond verstand en houd je aan de basisregels.
  • Dit geldt ook voor onze gasten.
  • Het digitale formulier Hollandia gezondheids check dient u maxmaal 24 uur voor aanvang van bezoek aan Hollandia in te dienen.          Klik hier voor deze gezondheids check.

Registratieplicht bezoekers de kantine, terras en bezoekers van de wedstrijden van HVV Hollandia1, vragen wij om zichzelf, per persoon en per bezoek te registeren. Rondom het veld neem de 1.50 meter in acht, ook op de tribune en volg de aanwijzingen van het beveiligings bedrijf Smile-Security

Alvast bedankt voor uw medewerking.
Het Algemeen Bestuur van HVV Hollandia

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!