Wolff en Dekenlaan 144
1985HT
DRIEHUIS NH
tel. 0255-513768

Hollandia zag de hoop op de derde periode vervliegen na een snelle achterstand tegen Velsen. Al in de tweede minuut kon Tim Groenewoud ongehinderd de 1-0 binnenschieten. Hollandia zocht naar de gelijkmaker, maar stuitte steeds op de uitstekende keeper Sersinio Profijt. Vlak voor rust verdubbelde Mischa Plug de marge met een fraaie vrije trap: 2-0.

In de tweede helft deed Hollandia nog een poging om terug te komen in de wedstrijd. Dennis Jansen maakte in de 57e minuut een prachtig doelpunt van grote afstand: 2-1. Hollandia ging meer risico nemen, maar dat bood ook ruimte voor Velsen. In de 65e minuut profiteerde Daan Tervoort daarvan en tikte de 3-1 binnen. Daarmee was het duel beslist en eindigde het seizoen voor Hollandia op nummer negen in de eindstand.

Hollandia: Dirk Bakker (79e min. Huub Schuurman), Denzel Inyamah, Joep Rive (70e min. Delano Woud), Sem Biezen (56e min. Daniel Mijers) Luke Abelskamp (79e min. Enes Kar ),  Stezo Knott, Dennis Jansen, Michael Lanting, Romeo Fecunda, Bart Spil, Mouad Den Chekh (46e min. Omar Nait Aicha).