3 juli 2021 17:15

Peter van Lobberegt

Hoorn 3 juli 2021.
Hollandia – de Blokkers
In een aantrekkelijke eerste helft gaf de Blokkers uitstekend partij tegen Hollandia. Op het herstelde kunstgrasveldwaren er kansen voor beide partijen, Hollandia nam een 1-0 voorsprong. De Blokkers waren niet onder de indruk en scoorden vlak voor rust de verdiende 1-1 nadat de mannen uit Blokker nog de lat raakten.

In de tweede helft nam Hollandia het initiatief en zag de Blokkers conditioneel terug vallen. De eindstand werd bereikt met een 4-1 overwinning in deze nuttige oefen wedstrijd.

Dinsdag 6 juli om 17:30 uur komt SC Telstar op bezoek in het Julianapark, daar bent u uiteraard van harte welkom.

Bron: HVV Hollandia