Clubnieuws - Welkom bij het 125-jarige HVV Hollandia

Clubnieuws

Clubnieuws

In de 69e minuut werd het stil in het Julianapark.

Gisteren, 1 oktober 11:15  Hollandia speelde gisteravond tegen SV Huizen voor de eerste keer in de geschiedenis. Hollandia begon voortvarend in het eerste half uur en zette druk op de compact spelende ploeg van Trainer Arnold Klein. meer »

231x gelezen

Hollandia in beweging deel 21.

29 september 20:15  In het Hoorns Nieuwsblad dat iedere donderdag gratis bij u in de bus valt, staat iedere twee weken een artikel over Hollandia in, deze keer genaamd; "Spaans voetbal in plaats van studie".meer »

77x gelezen

Hollandia pakt punten van Ajax am op de Toekomst.

23 september 22:45  Hollandia was vanmiddag te gast op de Toekomst de thuishaven van Ajax. De ongeslagen status van de Amsterdammers en twee geblesseerde spelers noopte Hollandia trainer Lars Keppel en Stefan Kaaij tot een aangepast concept.meer »

321x gelezen

Haute cuisine met Hollandia in Havn

22 september 11:00  Restaurant Havn was maandagavond 18 september even van HVV Hollandia. Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan had eigenaar Robin Blaauw zijn fraaie etablissement beschikbaar gesteld voor alle mensen die de toonaangevende voetbalclub van Hoorn een warm hart toedragen. De tafels waren tot de laatste plek bezet. meer »

241x gelezen

Veerkrachtig Hollandia gelijk tegen SJC.

17 september 21:00  Balen van twee gemakkelijk weggegeven doelpunten.meer »

266x gelezen

Hollandia in beweging deel 20.

15 september 10:00  In het Hoorns Nieuwsblad dat iedere donderdag gratis bij u in de bus valt, staat iedere twee weken een artikel over Hollandia in, deze keer genaamd; "De terugkeer van een centrumspits".meer »

146x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!