Clubnieuws

Groeispurt hield Lotfi Attahiri lang aan de kant.

23 juli 21:00  Een enorme groeispurt hield Lotfi Attahiri lang aan de kant. De pijn was te hevig. Nu is het tijd om weer te groeien als voetballer. Van de derde klasse naar de derde divisie: het is een flinke stap. Lotfi Attahiri keert er bij Hollandia mee terug op het niveau dat hij altijd nastreefde, maar waarop hij door een blessure lang niet kon spelen.meer »

Loting eerste kwalificatieronde KNVB-beker Hollandia - ACV

16 juli 12:45  Woensdagavond vond de loting voor de eerste kwalificatieronde van de KNVB-beker plaats. Dit jaar is de aanloop naar het hoofdtoernooi wat anders dan anders, aangezien het vorige seizoen zo abrupt werd afgebroken. De amateurclubs die vorig seizoen nog in het toernooi zaten, mogen de eerste kwalificatieronde overslaan. meer »

Hollandia wint met 2-1 van Jong FC Volendam

10 juli 18:30  De derde wedstrijd in de voorbereiding van Hollandia werd een 2-1 overwinning op Jong FC Volendam.in een 2-1 verlies tegen HVV Hollandia. Hollandia kwam al snel op een 0-1 achterstand door een goed uitgespeelde aanval van de Volendammers, op aangeven van Jordi Blom scoorde Victor van Montfoort in de 8e minuut de openings treffer. FC Volendam was in de begin fase van de wedstrijd de betere ploeg en kreeg in de 33e minuut een strafschop mee van der uitstekend leidende scheidsrechter Ferit Akaya, nadat Jay Koorndijk onderuit werd gelopen. Ben Sallam zag zijn inzet door de talentvolle Hollandia doelman Huub Schuurman gestopt. meer »

Hollandia opent het nieuwe seizoen tegen UNA

4 juli 10:30  Ook in de Derde Divisie zaterdag en zondag komen dezelfde teams uit als in het seizoen 2020/’21. Op zondag 22 augustus start Hollandia thuis in het Julianapark tegen UNA uit Veldhoven.meer »

Werkersdag Hollandia

4 juli 10:15  Werkersdag 3 juli 2021 Met een kleine ploeg van 15 mannen en vrouwen hebben we ongelooflijk veel werk verzet. Ons clubhuis ziet er weer fris uit dus hierbij, namens het bestuur, allemaal hartelijk bedankt voor jullie inzet. Een paar helpende handjes hebben het voor de vaste vrijwilligers weer een stukje lichter gemaakt. We hebben ook weer wat geleerd en voortaan worden er 2 werkersdagen georganiseerd per seizoen van half 9 tot 12.30 met als afsluiting een lunch aangeboden door Hollandia. Dus hopelijk zijn er de volgende keer nog meer helpende handen beschikbaar. meer »

Hollandia - de Blokkers 4 - 1

3 juli 17:15  Hoorn 3 juli 2021. Hollandia – de Blokkers In een aantrekkelijke eerste helft gaf de Blokkers uitstekend partij tegen Hollandia. Op het herstelde kunstgrasveldwaren er kansen voor beide partijen, Hollandia nam een 1-0 voorsprong. De Blokkers waren niet onder de indruk en scoorden vlak voor rust de verdiende 1-1 nadat de mannen uit Blokker nog de lat raakten. In de tweede helft nam Hollandia het initiatief en zag de Blokkers conditioneel terug vallen. De eindstand werd bereikt met een 4-1 overwinning in deze nuttige oefen wedstrijd. Dinsdag 6 juli om 17:30 uur komt SC Telstar op bezoek in het Julianapark, daar bent u uiteraard van harte welkom. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!