Clubnieuws - Welkom bij het 125-jarige HVV Hollandia

Clubnieuws

Clubnieuws

Zomertijd 2023

Gisteren, 24 maart 15:45  Aanstaande zondag gaat de zomertijd weer in. De klok gaat dan een uur vooruit. Vergeet het niet anders ben je een uur te laat om de voetballen.meer »

20x gelezen

Hollandia laat twee punten liggen in Westerbork

19 maart 21:30  Hollandia speelde vanmiddag het afgelaste duel van vorige week tegen VKW uit Westerbork. Het had vanmiddag een uitgelezen kans om het punten totaal uit te breiden......meer »

225x gelezen

Hollandia in Beweging deel 10, " Via Hoorn naar Madrid voor een contract".

17 maart 17:15  In het Hoorns Nieuwsblad dat iedere donderdag gratis bij u in de bus valt, staat iedere twee weken een artikel over Hollandia in, deze keer genaamd; "Via Hoor naar Madrid voor een contract".meer »

139x gelezen

Hollandia strijd op de Padel-baan.

17 maart 11:30  De Hollandia zondagselectie heeft gisteravond een Padel-toernooi gespeeld. Zij waren te gast bij de Hoofdsponsor van de Hollandia-jeugd "The Padellers" In Zwaag. Trotse winnaar werd team fc Porto (Joep Rive en Luke Abelskamp). Zij wonnen de finale van team zvv Zwaag (Bart Spil, Denzel Inyamah).meer »

90x gelezen

Stormschade hoofdveld Hollandia

13 maart 16:00  De storm die vandaag over ons heen raasde heeft ook toegeslagen bij Hollandia. De auto van Jan Tonneman een vrijwillige medewerker raakte gelukkig niet beschadigd door de omgewaaide populier die rond het hoofdveld staan. Zijn auto werd gered door het hekwerk rond het complex dat wel zwaar beschadigd raakte. Gelukkig raakte niemand gewond. meer »

209x gelezen

Hollandia speelt in Hoogeveen gelijk tegen de koploper.

5 maart 22:00  Van en bij de koploper een punt halen en niet tevreden zijn, dat was vanmiddag tijdens de terugreis de stemming in de spelersbus.meer »

231x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!