Clubnieuws

Hollandia doet in Rotterdam aan klantenbinding.

Gisteren, 25 september 12:30  Zaterdagavond heeft Hollandia zijn visitekaartje afgegeven met een verdiende overwinning op VOC. Grote man bij Hollandia zaterdag avond was Stezo Knott met twee doelpunten, waarvan een van bijzondere schoonheid was.meer »

Hollandia en Purmersteijn vallen samen uit de koker.

24 september 9:45  De wedstrijd tussen de twee vierde divisionisten Hollandia en Purmersteijn is een topper in de eerste ronde in de knock-outfase van het bekertoernooi in district West 1. Het duel in het Julianapark staat gepland voor dinsdag 25 oktober om 20:00 uur. meer »

Vreugde en teleurstelling in de laatste minuten.

19 september 12:00  De koploper HBS geen onbekende voor Hollandia kwam zondag op bezoek in het kletsnatte Julianapark. meer »

Be Quick 1887 in slotfase gelijk tegen Hollandia

11 september 19:15  Hollandia heeft zaterdagavond op bezoek bij Be Quick 1887 met 1-1 gelijk gespeeld in Haren (Groningen). Hollandia die voor het eerste sinds lange tijd het zonder de afgelopen week opgestapte trainer Anand Jagdewsing. Op de bank zaten Rudo Hidden de assistent van Anand en Yassin Hassan de trainer/coach van Hollandia O21. meer »

Gezellige vrijwilligersavond Hollandia.

10 september 17:15  Als blijk van waardering naar haar vrijwilligers heeft Hollandia een gezellige barbecue met uiteraard een lekker drankje georganiseerd. Tijdens deze avond werd Charel Swier vanwege zijn jarenlange vele werk voor de vereniging benoemd tot Lid van Verdienste. Onder luid applaus werd hem door voorzitter Gerard Hubers de bijbehorende oorkonde uitgereikt. meer »

Pers bericht

8 september 9:15  Hoorn, donderdag 8 september 2022 Anand Jagdewsing (58) stopt per direct om persoonlijke redenen als hoofdtrainer van HVV Hollandia. Zijn besluit stond al enkele dagen vast, maar hij besloot na een paar dagen bedenktijd woensdagmiddag de selectie hierover in te lichten. Het bestuur van Hollandia betreurt zijn plotselinge vertrek, maar heeft begrip voor zijn overwegingen de club de rug toe te keren. Assistenttrainer Rudo Hidden is bereid gevonden Jagdewsing voorlopig te vervangen. Bestuur en technische commissie zoeken naar een oplossing voor de middellange en langere termijn. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!