Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Clubnieuws

Droom jij van een mooie voetbalcarrière?

13 april 20:00  Speel jezelf in de kijker bij de twee beste jeugdopleidingen uit deze regio! Hollandia en Hovocubo slaan de handen ineen en zijn op zoek naar (zaal)voetbaltalenten die zich graag willen ontwikkelen naar de Top! We organiseren samen op woensdag 28 april een fantastisch voetbalevenement met o.a. Touzani, Simon Tahamata, Yuri Cornelisse, Gregory Sedoc en Every Janzen.meer »

303x gelezen

In memoriam Wim Haring

4 april 10:45  Ik kende Wim Haring (1947) al ver voordat we door middel van Hollandia contact met elkaar kregen. Wim was namelijk regelmatig te gast bij zijn tante en haar kinderen die begin jaren zestig neerstreken in het huis bij bouwmaterialenberdrijf Hage Dekker aan de Schellinkhoutersteeg. En bij die tante mocht veel en er werd naar hartenlust gespeeld (op de slaapkamers). Wim bracht een leuk spelletje mee. Voetbal met drie zeg maar steentjes (Lego). En dat werd veel en vaak gespeeld. En met mijn moeder kwam ik regelmatig bij Wim’s vader die stoelen en tafels in ons geval op afbetaling verkocht. Ik kende Wim dus al toen hij in 1981 de opvolger werd bij Hollandia van penningmeester Rob de Weger. meer »

276x gelezen

Open dag verplaatst naar 9 mei.

30 maart 11:30  Helaas heeft de gemeente Hoorn geen goedkeuring gegeven voor de Open Dag op 11 april. Reden hiervan zijn de huidige corona maatregelen. Hierdoor is de Open Dag van Hollandia verplaatst naar ZONDAG 9 MEI. meer »

192x gelezen

Fusie-nieuws Hollandia/Zwaluwen'30

27 maart 20:00  Beste leden, Maandag 22 maart jl. is tijdens de online vergadering tussen de projectgroep en ondergetekenden ter tafel gekomen, dat een fusie per 1-7-2021 helaas niet kan worden gerealiseerd. meer »

444x gelezen

Stage bij SC Heerenveen

14 maart 12:45  Bas, Melle en Timo mogen hun voetbalkunsten, d.m.v. een stage, tonen aan SC Heerenveen! Succes jongens! meer »

426x gelezen

NIEUWSBRIEF HVV HOLLANDIA/HCSV ZWALUWEN’30

13 maart 20:00  Projectgroep HZC werkt aan fusie HVV Hollandia en HCSV Zwaluwen’30 HOORN – De projectgroep HZC (Hollandia Zwaluwen Combinatie) heeft van de besturen van HVV Hollandia en HCSV Zwaluwen’30 de opdracht gekregen de mogelijkheid tot een fusie tussen beide verenigingen uit te werken. HZC is een werknaam. meer »

411x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!