Clubnieuws

Nieuwsbrief Club van 100 "Juni 2022".

21 juni 15:30  Beste leden van de Club van 100, De vorige Nieuwsbrief heeft u in januari 2020 ontvangen. Dat is natuurlijk veel te lang geleden. Door corona, het stilleggen van twee competities, wedstrijden zonder publiek, de sluiting van het complex en kantine, het ontbreken van activiteiten en structureel inkomen werd de vereniging gedwongen tot de overlevingsstand. Nu alles naar ‘het nieuwe normaal’ lijkt te gaan zullen we u – volgens afspraak – natuurlijk weer meerdere keren per seizoen informerenmeer »

KNVB Nieuws "Voetbal Piramide Amateur Voetbal".

20 juni 20:00  De ledenraad amateurvoetbal is - zaterdag 18 juni - bijeengekomen voor de halfjaarlijkse ledenraadsvergadering. Een van de meest in het oog springende agendapunten van deze vergadering was de besluitvorming over de aanpassingen van de zogenoemde voetbalpiramide. De vertegenwoordigers in de ledenraad hebben vandaag in meerderheid ingestemd met deze voorstellen. Dit betekent concreet dat er vanaf seizoen 2022/’23 een aantal wijzigingen in de voetbalpiramide worden doorgevoerd.meer »

Mutaties Hollandia selectie seizoen 2022-2023

14 juni 18:45  De Hollandia selectie ondergaat in het nieuwe seizoen een grondige metamorfose. Wij heten de komende leden van harte welkom en wensen hen een succesvol seizoen toe bij Hollandia. De vertrekkende leden wensen wij succes toe bij de nieuwe vereniging.meer »

Oefenprogramma vanaf woensdag 15 juni.

9 juni 14:00  Het seizoen 2021/2022 is voorbij, diverse Hollandia teams gaan oefenwedstrijden spelen in de voorbereiding seizoen 2022/2023.meer »

Doek valt voor dapper Hollandia.

6 juni 17:45  Hollandia speelde vanmiddag een alles of niets wedstrijd tegen kampioens kandidaat vv Gemert. Voor een kleine 400 man werd het een 2-1 overwinning voor Hollandia. Gezien dat de concurrentie geen steken liet vallen. verlieten beide teams in mineur het veld. meer »

Hollandia hangt aan een zijden draad in de 3e divisie.

29 mei 22:15  Hollandia verliest van zijn naaste concurrent in Limburg en is rode lantaarn drager met nog een wedstrijd te gaan. Een Houdini act zou maandag 2e pinksterdag in het Julianapark moeten plaats vinden. Het speelt tegen een tegenstander die voor het kampioenschap gaat. Opgeven doe je pas als het een feit is, van opgeven willen Anand en zijn spelers nog niet weten. Het vervelende is dat je niets zelf in de hand hebt om de dreigende degradatie te ontlopen.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!