1621MB
HOORN NH
tel. 0229-215090

Door: Peter van Lobberegt

Hollandia speelde zaterdagavond tegen SV Huizen voor de eerste keer in de geschiedenis. Hollandia begon voortvarend in het eerste half uur en zette druk op de compact spelende ploeg van Trainer Arnold Klein. Hollandia kreeg enkele uitgespeelde kansen maar het vizier stond niet op scherp. De rust werd bereikt met een brilstand dankzij een fantastische redding van doelman Dirk Bakker van Hollandia.

De tweede helft eenzelfde spelbeeld Hollandia probeerde het wel maar de bal beland niet in het Huizen doel van Olivier Pabon. In de 69e minuut was het Dennis Lamme die de bal, na een corner in een piepklein gaatje bij de tweede paal in het doel van Hollandia werkte. Met nog goed 20 minuten te gaan probeerde Hollandia trainer Lars Keppel het tij te keren met enkele wissels en omzettingen. Helaas mocht dat niet helpen om een nederlaag tegen te gaan in eigen huis.

Volgende week zaterdag wacht het AVV Swift op het Olympiaplein in Amsterdam waar ploeg van Lars Keppel en assistent Stefan Kaaij zich moet revancheren, deze wedstrijd begint om 14:30 uur.

Hollandia: Dirk Bakker, Romeo Fecunda (71e Dirk de Jong), Delano Woud, Mees Manshanden, Sem Biezen (87e Milan Schipper), Dennis Jansen, Niels Koster, Enes Kar, Encho Margaritha, Bart Spil en Mouad Ben Chekh (81e Stan Prins).