Mannen KNVB beker Amateurs 2e ronde Groep 1 2e ronde

3903LA
VEENENDAAL
tel. 0318-510684

Door: Peter van Lobberegt

Donderdagavond stond het bekerduel in de tweede ronde van districts beker De Merino’s tegen Hollandia in Veenendaal op het programma.

De Merino’s dat fel van leer ging in de eerste 10 minuten, daarna was het Hollandia dat orde op zaken stelde, in de 12e minuut was het Hollandia topscoorder Niels Koste het net vond van De Merino’s en de 0-1 op het fraaie scorebord bracht. Het spel ging over en weer waarbij beide ploegen kansen kreeg. In de 43e minuut was het De Merino’s dat via een snelle omschakeling met als laatste pion Aron de Koning die de gelijkmaker achter Dirk Bakker schoot.

In de tweede bracht de Merino’s twee extra aanvallers in het veld, dit om na de gelijkmaker Hollandia nog meer onder druk te zetten. Het resulteerde dat De Merino’s  kansen kreeg, maar de hechte verdediging van Hollandia hield stand. Een kwartier voor tijd bracht Daniël Meijers Hollandia op een 1-2 voorsprong. In de resterende tijd gooide de Merino’s er een slot offensief tegen aan en schiep zich enkele kansen maar de verdediging van Hollandia wist van geen wijken.

Hollandia: Dirk Bakker, Delano Woud (Lars de Wit), Mees Manshanden, Sem Biezen (Mouad Ben Chekh), Luke Abelskamp, Jim Broers (Lars Mettevier Meijer), Niels Koster, Milan Schipper (Enes Kar), Daniël Meijers (Stan Prins), Encho Margaritha en Bart Spil.