Hoofdklasse A

1 maart 2020 14:00

De heer R. Wiedijk

Onbekend

Vanmiddag een tegenstander die laag staat maar vanmiddag in de eerste helft goed tegenstand bood tegen Hollandia in de eerste helft. VOC kon het door Hollandia geboden overwicht niet in kansen uitdrukken. Hollandia kwam pas laat op stoom en bracht de 2-0 stand pas in de tweede helft op het scorebord.

De eerste helft een Hollandia dat in een traag tempo met veel verkeerde passes bood het Rotterdamse VOC een kans om het middenveld te beheersen. De Hollandia verdediging liet echter geen kans toe zodat de eerste helft een saaie was voor de toeschouwers.

De tweede helft met de straffe wind in de rug bracht Hollandia meer gevaar in de VOC verdediging, het duurde echter tot de 65e minuut toen Mukthar Suleiman met een geweldig schot doelman Tom Langerak onhoudbaar passeerde. In de 84e minuut werd de score verdubbeld door invaller Sonny Pronk die met een bekeken schuiver de 2-0 op het scorebord bracht. Een paar minuten later was Sonny Pronk dicht bij zijn tweede treffer maar zag zijn inzet net naast het doel belanden. Hollandia pakt daarmee de dik verdiende drie punten in het Julianapark en staat fier aan kop.

Volgende week komt SDO op bezoek dat op 24 november van vorig jaar met 1-0 won van Hollandia, dus dat beloofd weer een enerverende partij te worden in het Julianapark, deze wedstrijd begint om 14:00 uur en hoopt op uw aller steun naar een mooi seizoen.