Fortuna Wormerveer 1 (zon)

24 augustus 2019 19:00

De heer J. Beers

Onbekend

Hollandia had gisteravond weinig in te brengen tegen Fortuna Wormerveer de eerste helft werd het al 0-2 voor de gasten. Als enig wapenfeit was de solo van Daan Buurman over 40 meter die pas werd gestuit op de doellijn van Fortuna Wormerveer.

De tweede helft begon goed met een doelpunt van Mukhtar Suleiman en kreeg Hollandia wat meer vat op het spel van de gasten uit Wormerveer. Gaande weg in de tweede helft waren het de mannen van trainer Juan Fernandez Coto vooral gevaarlijk over vleugels. Dat Wormerveer vanuit een corner in de 90e minuut de 1-3 maakte was een formaliteit die echter geruime tijd in de lucht hing.

Voor Hollandia begint volgende week zondag de competitie tegen een oude bekende, het gepromoveerde JOS Watergraafsmeer komt op bezoek in het Julianapark, deze wedstrijd begint om 14:00 uur.