Groep 1 1e ronde beker (groep 1)

22 oktober 2019 20:30

Onbekend

Bron: Noord Hollands Dagblad.

Hollandia zorgde ook bijna voor een stunt, maar dan in negatieve zin. De koploper van de hoofdklasse verslikte zich in Wormerveer bijna in Saenden, de nummer 8 van de derde klasse B. ,,Het was een moeizame wedstrijd’’, zei trainer Anand Jagdewsing na afloop. ,,Maar dan vooral in de zin van het missen van kansen.’’

Hadden zijn spelers het vizier op scherp gehad, dan stond het na een kwartier al 0-4. Nu werd het in de 22e minuut 1-0 voor de thuisclub, die ook halverwege nog op voorsprong stond: 2-1. ,,We begonnen in de opstelling waarin we zondag willen starten, maar in de rust heb ik aanvallend gewisseld. We bleven alleen hele grote kansen missen, écht ongelofelijk. Het spel wordt dan onrustig én het blijft dan een wedstrijd. Nadat wij op 2-3 kwamen, schoten zij in de blessuretijd nog op de paal. Een bekerwedstrijd om snel te vergeten.’’