Datum

14 juli 2020 19:30

Accommodatie

Onbekend

Zo'n 100 supporters wisten de weg naar het Julianapark te vinden voor een oefenduel tegen Hollandia onder de 21. Dit talentvolle team gaat een fantastische competitie tegemoet (later meer) speelde tegen het ietsje oudere Hollandia dat het komende seizoen gaat acteren in de derde divisie. In de 19e minuut besliste Joost Ruttenberg deze strijd en bracht daarmee de eindstand op 1-0. Deze wedstrijd uitsteken geleid door arbiter J. Beers duurde twee maal 30 minuten.

Vrijdag weer een wedstrijd in het Julianapark, dan is de tegenstander Jong FC Volendam.

Deze wedstrijd begint om 19:00 uur en de belangstellenden dienen de RIVM regels in acht te nemen. ANDERHALVE METER!