3e divisie B

6 september 2020 14:30

De heer J. te Kloeze

Onbekend

Hollandia dat zondagmiddag debuteerde in de derde divisie liep tegen effectiever UNA een 3-0 nederlaag op. In het Brabantse Veldhoven knokte Hollandia vooral in de eerste helft voor iedere meter op het middenveld zonder dat het echte kansen creëerde, ook UNA werkte hard maar kon net als de bezoekers niet echt voor het doel van beide keepers gevaarlijk worden. Na de thee werd Hollandia wat sterker en kwam meer in de buurt van UNA doelman Yannick Derix. In de 57 minuut werd een gemakkelijk gegeven strafschop die knap door Brain van der Werff werd gestopt maar door onoplettendheid werd de rebound in het doel geschoten door Mart van de Gevel. Hollandia ging op jacht naar de gelijkmaker maar  onnodig balverlies op het middenveld was de oorzaak dat UNA op een 2-0 voorsprong kwam door Teun Willems die Brian van der Werff in de verre hoek passeerde .In de extra tijd was het Mart van de Gevel die zijn tweede scoorde en Hollandia moest met lege handen de lange reis naar Hoorn ondergaan.

Volgende week nieuwe kansen in het eigen Julianapark tegen Unitas uit Gorinchem deze wedstrijd begint om 14:00 uur.