3828AZ
HOOGLAND
tel. 033-4801915

Door: Peter van Lobberegt

Door de 4-0 overwinning op naaste concurrent Hoogland is er even lucht in de gelederen van Hollandia na nederlagen tegen ploegen die op de ranglijst onder Hollandia stonden.

Hollandia liet een sterke indruk achter in de Sportlaan in Hoogland in de 13e minuut was het Sonny Pronk die op aangeven van Sven Deen de bal achter doelman Sebastiaan Bruins plaatste. Hollandia veel feller knokte voor iedere meter en gaf verder in de eerste helft geen kansen weg aan de ploeg van Roy Versluis.

Na de thee ging Hollandia door waar het in de eerste helft eindigde, in de 47e minuut was het Boyd Stevens die de 0-2 op het scorebord bracht. Zijn van richting veranderde schot was te veel voor Bruins. De uitblinker Sven Deen bekroonde zijn harde en goede werken met een doelpunt in de 75e minuut. Een minuut later was het Boyd Stevens die zijn tweede doelpunt van de avond aantekende.

Hollandia: Joey Wiese, Niek Reus (85e Dirk de Jong), Daan Buurman, Joost Langedijk (75e Jay van Ooijen), Sem Biezen, Joep Rive, Sven Deen (85e Omar Nait Aicha), Sonny Pronk (80e Alpha Kashama), Boyd Stevens, Jesse Wenners en Bart Spil.

Zondag 10 april om 14:00 uur wacht vv Dongen op het sportpark De Biezen, Procureurweg 2, 5103BG in Dongen op Hollandia. Vv Dongen dat afgelopen woensdag met 2-1 van DEM verloor staat op plaats 8 met 33 punten uit 22 wedstrijden.