2671NZ
NAALDWIJK
tel. 0174-626638

Verslag: Peter van Lobberegt

Het was voor Hollandia in Naaldwijk gisteravond even slikken na het laatste fluitsignaal. Twee helften domineren tegen hekkensluiter Westlandia, kansen genoeg, Nick Kuin net over, Sonny Pronk's kopbal die door eenieder al werd geteld naast. Maar de bal achter doelman Bob van der Hoek krijgen lukte niet in het eerste gedeelte van de wedstrijd.

De tweede helft werd Westlandia wat meer dominanter en kreeg enkele kansen. Joey Wisse wist zich te onderscheiden met enkele knappe reddingen. Cruciaal was het uitvallen met een ei op zijn enkel de prima spelende Nick de Wit in de 50e minuut. De 1-0 in de 75e minuut kwam uit een corner van rechts, Neville Ogidi Nwankwo van Westlandia stond geheel vrij bij de tweede paal en kopte de openingstreffer op het score bord. Hollandia herpakte zich in deze fase van de wedstrijd maar werd in de 80e en de 85e minuut weg gecounterd door Desley Bransen (2-0) en Jetsel Markes (3-0).

Hollandia: Joey Wisse, Nick de Wit (50e Foa Amoah Sam), Daan Buurman, Milan Vissie (86e Jay van Ooijen), Joost Langedijk, Sem Biezen, Sven Deen, Nick Kuin, Sonny Pronk, Jesse Wenners en Bart Spil.

Door de zege doet Westlandia de rode lantaarn weer over aan DEM. De hekkensluiter komt zondag op bezoek bij Hollandia, deze "zes punten wedstrijd” in het Julianapark begint om 14:00 uur.